Receptai 

Naudoti ką turi.
Arba likučius.
Savaitės pradžioje šaldytuve stovėjo pora varškės sūrių. Kad nereikėtų išmesti vieną užšaldžiau, o kitą greit išnadzavojau (mano močiutės dzūkiškas žodis ) su prieskoniais ir iškepiau orkaitėje.

Aug 19

Gnocchi

Gnocchi pusryčiams? Kodėl gi ne!
Ypač tuo atveju, kai prieš tai dieną virėte bulves, jų liko ir tikrai nesinori išmesti. Nors žinomas faktas, jog tobuliems gnocchi reikia naudoti su lupenomis virtas bulves.

Rytas turi būti skanus!
O skanu.. Pavyzdžiui, vadinkime tai varškės apkepu arba pyragu. Kaip tik norime.. Bet, faktas, kad skanu!

Mes visi valgome akimis. Pirmiausia.
Kodėl paprastų dalykų nepavertus nepaprastais!?
Vaisių rieškutės.

Ech, mano meilė pusrytėlis.
O šiandien siūlau pamėginti pasigaminti...naminį riešutų sviestą.

Šie pusryčiai įvyko labai greit, kai pamačiau, kad mama verda aviečių uogienę..
Teliko išsikepti traškius saldžius trupinius, ir valgyti juos kartu su karšta uogiene ir jogurtu.

Aug 18

Humusas

Čia yra BOMBA!
Pati atradau iš naujo ir jau žinau, ką valgysiu kasdien iki visada.
Humusas! Su česnaku. Niekis, kad ir iš ryto...

Aš labai dažnai prisigaminu lietinių iš anksto ir užsišaldau, kad tuo atveju, kai ateina tas tingusis rytas, galėčiau greitai paruošti skanius pusryčius. Čia patarimas ateičiai. O dabar pamėginkime užkepti lietinius.

Ryte reikia startuoti su jėga .
Kad iškelti dienos tikslai išsipildytų su kaupu.
Kol renkamės dienos outfit'a, orkaitėje gali kepti šakšuka. Lengva, greita ir skanu.

Ar visuomet pavyksta iškepti paprastą omletą keptuvėje? Man rodos viskas priklauso nuo keptuvės ir gerų įgūdžių.

Kiekvienas rytas turi prasidėti tobulai. Pavyzdžiui, su bemielės tešlos pyragėliais su vaniline varške ir uogomis.
Gardumynas, o jei dar šiltos.... Mmmmmmm

Čia toks pusryčių variantas, kai arba nori sunaudoti kietėjančias bandeles arba tiesiog labai greitai paruošti porcijuotus pusryčius. Tai taip pat labai geras variantas, nes į bandelės vidų galima dėti kokį tik nori garnyrą.

Tai štai tas benedikto kiaušinis, kurio dauguma bijo ir nebando. Išduosiu savo paslaptį, kaip išsisukti, jei nori benedikto, bet bijai rizikuoti. Parašysiu 2 virimo be lukšto būdus. O gardųjį HOLLANDAISE padažą rasi kitame įraše.

Aš niekada neatsispiriu bandelėms. Juk kartais galima. Ypač kai jos su šilauogėmis, pienu, medumi ir uogomis.

Aš manau, kad maistas turi madas, na arba dažniausiai mada yra spalvose. Tai vieną kartą užtikau netikėtai ( nes nežinau kaip jums, bet man sunkiai sekasi rasti tokius ) burokėlius ir užsimaniau paeksperimentuoti.

O ar matei, kur OK, But First Breakfast pusryčiauja? Užsuk, čia pilna rekomendacijų.