Receptai 

Ryžiai daugumai yra garnyras vakarienės lėkštėje, tačiau jie puikiai tinka saldžiai rytinei košei.

Tai yra mano sesės favorite pusrytis ir užkandis. Seniai pamėginau ir jai taip patiko, kad šis pusrytis pas mus toks dažnas, kaip pas daugelį virtas kiaušinis.

Šis padažas daug kam, dar vis yra mistika arba misija neįmanoma. O iš tiesų, sugadinus pora kartų, jį išmokti gana lengva.

Vadinkime šiuos pusryčius dar vienu greitu chasou, tik su vienu papildomu netikėtu skoniu.

Mano svajonė mokėti paruošti tobulus, traškius beigelius, iki tobulumo dar daug darbo, tačiau galiu pasidalinti savo pasiekimais.

Vaikystės klasika.
Lietiniai su varške, cinamonu ir medumi!
Apie šiuos blynus:
°juos pasidariau, kai kepiau paprastus lietinius, bet tešlos liko. NIEKADA NEIŠMESKITE nei likusios tešlos, nei blynų.
°juos įdaryti gali tiek saldžiai tiek sūriai su mėsa, su varške, varškės sūriu, vaisiais, kiaušiniuir feta, mocarella ir baziliku.....
°aš jų visada...

Ši pusryčių interpretacija nustebimo labai maloniai. Manau tikrai patiks ir tau. Išmėgink. Šiuos bananus kepiau keptuvėje, bet manau, jog taip pat labai skaniai turėtų išeiti ir "fritiūrinėje".

Jei galvojate ar pirkti vaflių keptuvę - net negalvokite. GRIEBKITE. Vaflių receptų, tiek sūrių, tiek saldžių yra begalybė, o ir labai greita, o ir skanu...mmmm.....

Blynų receptų, formų, skonių yra šimtai. Labai rekomenduoju nepasiduoti nuoboduliui ir kepti eilinius blynus, o išmėginti naujus skonius ir svarbiausia tekstūras.

Nežinau žmogaus, kuris nedievintų kruasanų. Tiesa, aš dažnai mėgstu nusipirkti šaldytus kruasanus ir ryte atsikėlus, išsikepti visiškai šviežius. Nereikia bėgti į parduotuvę, o jie būna šiltučiai ir šviežučiai.

Saldus saldus rytas, kvepiantis cinamonu ir kokosų. Prancūziški skrebuciai, prisotinti kokosų pieno, cinamono, rudojo cukraus. Kartu su šviežiomis uogomis, mėta ir jogurtu.Pažadu - kartosit!

Aug 13

Biscotti

Šis gardumynas neatsiejamas su karšta arbata. Šį pusrytį reikėtų pasigaminti iš vakaro, na arba anksčiau atsikelti.

Klasika iš vaikystės. Užmiršta, tačiau tikrai verta prisiminti ir dažniau save palepinti šiuo skanumynu.

Šį kartą siūlau tobulą derinį. Kišą su rūkyta vištiena kartu su tobulais namiais pomidorais pagardintais balzaminiu actu ir šviežiu baziliku.

Man šis pusrytis toks jaukus, šiltas, saldus saldus....Iškepusi kriaušė tampa tokia kreminė ir ją tepti ant skrebučio yra pasakiškai gardu. Išmėgink.

O ar matei, kur OK, But First Breakfast pusryčiauja? Užsuk, čia pilna rekomendacijų.