Traškūs kepti avinžirniai
Traškūs kepti avinžirniai. Pateikti su pitos duonele, jogurtu ir
daržovėmis.
Reikės:
-indelis konservuotų avinžirnių
-1 šaukštas alyvuogių aliejaus
-žiupsnelis druskos
- žiupsnelis saldžiosios paprikos
-žiupsnelis česnako granulių
-pitos duonelė. Pirktinė arba kaip ją išsikepti, rasi ankstesniuose mano receptuose
-liesas jogurtas
-šviežios dažovės: pomidoras ir agurgas
-žaliosios marinuotis alyvuogės
Ruošiame: avinžirnius gerai išmašome su aliejumi ir visais prieskoniais, paskleidžiame kepimo formoje ir kepame 180 lapsnių temperatūros orkaitėje apie 15-20 minučiu, kol gražiai apskrus. Pateikiame su pitos duonele, jogurtu, alyvuogėmis ir smulkiai supjaustytomis daržovėmis.