Ryžių pudingas
08/22/2020
Ryžių pudingas, kurį Rokas sakė, išmokinti gaminti, mat mėgins kada man pusryčiams arba sau prieš
darbą .
Reikės:
°stiklinė ryžių
°3 stiklinės pieno
°1 stiklinė grietinėlės 30% riebumo
°2 šaukštai cukraus
°vanilės ankštis arba grūdeliais
°žiupsnelis druskos
°vaisių pateikimui
Ruošiame: supilame pieną, grietinėlę, cukrų, vanilę, druską į puodą, užkaitiname,
suberiame ryžius, verdam apie 30 min, kol ryžiai visiškai suverda, tampa
minkšti. Jei nebeliks skysčio, o ryžiai nebus išvirę - įpilkite vandens arba
pieno.
Valgome su vaisiais. Pavyzdžiui bananais,
slyva, kiviu, šilauogėmis.