Ricottos blyneliai su vyšniomis
Blynų receptų, formų, skonių yra šimtai. Labai rekomenduoju nepasiduoti nuoboduliui ir kepti eilinius blynus, o išmėginti naujus skonius ir svarbiausia tekstūras.
Pamėginame puriu ricottos blynelius?
Reikės:
-1 kaupina stiklinė miltų
-1 arb.š. kepimo miltelių
-žiupsnelis druskos
-3 šaukštai cukraus
-1 arb.š. vanilinio cukraus
-2 kiaušiniai
-1 stiklinė kokosų pieno
-120 g ricottos sūrio
-vyšnių arba kitų uogų pateikimui
Ruošiame: kiaušinius išplakame su cukrumi, vaniliniųcukrumi, druska, dedame ricottą ir gerai išmaišome. Supilame kokosų pieną ir įbarstome miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Paruošus tešlą kepame blynelius keptuvėje, pateikiame su mylimomis uogomis.