Omletas
Na ką gi.
Kai norisi kuo rečiau eiti į parduotuvę, tai kasdien galvoji
ką pagaminti iš to ką turi.
Pas mus visuomet yra kiaušinių ir daržovių. Tai reikia kažką iš jų sukurti
OMLETAS keptas orkaitėje. Yra puikus tuo,
kad į jį gali dėti BET KĄ, ką turi ir jis išeis puikus, bei niekada vienodas. Aš gaminau omletą su dviem vienišom rūkytom dešrelėm, daržovėm ir feta.
Reikės:
°5 kiaušiniai
°150 ml pieno
°druska
°pipirai
°karis
°2 rūkytos dešrelės
°pusė morkos
°svogūnas
°pusė raudonos paprikos
°50 g fetos
Ruošiame: daržoves supjaustome, dedam į kiaušinių ir pieno plakinį. Dedam sutrupintą fetą ir supjaustyta dešreles. Šaunam į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 25 - ioms minutėms. Aš mėgstu, kai skaniai apskrunda.