Netikros naminės duonos toast'as su avokadu ir braškėmis arba su čili avokadu
Atsikeli ir nori kažko šviežio, šilto.
Pavyzdžiui naminės duonos. Netikros.
Greitos.
Tai pamėginam.
Netikros naminės duonos toast'as su
avokadu ir braškėmis arba su čili avokadu.
Reikės:
°pusė stiklinės pieno
°ketvirtadalio stiklinės vandens
°30 g sviesto
°šaukštelio kepimo miltelių
°2 stiklinės miltų
°žiupsnelis druskos
°pora šaukštų moliūgo sėklų
°50 g kietojo sūrio
° avokadas
° citrinos sultys
° čili
° feta
° braškės
Ruošiame: pieną pakaitiname, įmetame sviestą, supilame vandenį. Atskirai sumaišome miltus, kepimo miltelius, druską,moliūgo sėklas, sutarkuotą kietąjį sūrį. Į birų mišinį lengvai įmaišome šiltą pieną. Viską labai gerai išmaišome. Pilame į kepimo formą, šauname į 190 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 30-40 minučių.
Avokadą paruošiame dviem būdais: 1- su druska, čili pipiriukais ir citrinos rūgštele. 2-su žiubsneliu druskos. Dedame ant toast'o braškes. Abejus toast'us pagardiname feta.