Keptos kriaušės
Man šis pusrytis toks jaukus, šiltas, saldus saldus....Iškepusi kriaušė tampa tokia kreminė ir ją tepti ant skrebučio yra pasakiškai gardu. Išmėgink.
Reikės:
-kriaušių
-cinamono lazdelių
-sviesto kepimo formai ištepti
-poros šaukštų medaus
-lazdyno riešutai
-ciabatta duonelė
Ruošiame: kepimo formą ištepame sviestu, kriaušes perpjautas pusiau dedame į kepimo formą, aptepame medumi ( pagal skonį), šalia dedame cinamono lazdeles. Kepame 160 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-20 minučių (priklauso kokio sunokimo kriaušes naudojate). Įpusėjus kepimui, įberiame riešutų (galite smulkiau pakapoti). Valgome tepant iškepusią, minkštą ir sultingą kriaušę ant ciabatta duonelės.