Kapotos tešlos "pyragas" su ugomis

Saldus kapotos tešlos "pyragas" su rieškutemis vaisių.
Reikės:
-140 g šalto sviesto
-100 g jogurto
-3 šaukštai cukraus pudros
-1.5 stiklinės miltų
-60 g varškės
-mylimi vaisiai ir uogos: banana, šilauogės, vynuogės, arbūzas
Ruošiame: į miltus įtarkuojame šaltą sviestą, įberiame 2 šaukštus
cukraus pudros ir pirštais lengvai išmaišome. Įdedame grietinę su varškę ir
išminkome tešlą. Paliekame 20 minučių šaldytuve. Tuomet išklojame tešlą kepimo
formoje rankomis arba iškočiojus 2 cm storio lakštą, uždengiame kepimo
popieriumi, ant jo užberiame specialių kepimo akmenukų (arba berkite ryžius, žirnius) ir šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 15 minučių . Tuomet
nuimkite kepimo popierių ir kepkite dar 10 minučių, kol tešla taps auksinė.
Išėmus, šiek tiek atvėsinkite, o tada kraukite gausų kūgį vaisių, apibarstykite
likusia cukraus pudra.