SKANUS PASIŪLYMAS
Degustuoti maistą kartu su draugais ar kolegomis, bendrauti, ragauti ir pažinti skirtingų šalių virtuves - puiki šventės pramoga, kuri garantuos Jūsų susibūrimo sėkmę.
Asmeinio šefo paslauga/ kulinarinė skonių kelionė/ degustacija.
- 1 val. trukmė.
- KAINA 35 eu / žmogui.
Ragausite skirtingų šalių maistą ir pažindinsitės su svečiomis kultūromis. Pasirinktos temos patiekalus pristatys ir apie juos pasakos restorano Druskininkuose "Toli Toli" įkūrėja, entuziastinga keliautoja Indrė. Patiekalai gali būti tiek visavalgiams, tiek vegetarams, veganams. Tai kulinarinės kelionės neišvykstant iš savo šalies. Degustacijos metu patiekalai jau bus paruošti, o juos pristačius, šefė leis mėgautis skoniais šventės eigoje savarankiškai.
PASIRINKIMAI:
1. BRUNCH'AS - NERAGAUTA JAPONIJA: omleto suktinukas su krevetėmis ir tuno drožlėmis / brioche sumuštiniai su garintu traškiu kiaušiniu/ kroketai / šilkinis matcha ir balto šokolado desertas su uogomis / matcha tonic'as.
2. KELIAUJAME PRIE VIDURŽEMIO JŪROS: mezze - daug mažų lėkštučių su įvairiausiais užkandžiais, musaka - graikiškas baklažanų apkepas su jautiena ir bešamelio padažu (galima vegetariška versija) / knafeh - arabiškas karštas sūrio pyragas su pistacijomis (arba tiramisu pasirinktinai).
3. TAPAS VAKARĖLIS: galybė skirtingų ingredintų, iš kurių miksuojame, kurame, gaminame skirtingus užkandžius (skirtingos duonelės, sūrio, paprikų, pomidorų kremai, karamelizuotos daržovės ir vaisiai, traškios krevetės, kumpiai, mėsytės ir t.t.).
4. TACOS VAKARĖLIS KUBOJE: galybė skirtingų ingredientų, iš kurių miksuojame, kuriame, gaminame skirtingus tacos ( tortilijos, plėšyta vištiena, Hemingvėjaus jautienos trškinys, krevetės, įvairios daržovės ir t.t.). Desertui - kubietiškas flanas.
5. MEZZE VAKARĖLIS: daug mažų lėštučių su įvairiais Vidurio Rytų užkandžiais, kuriais taip gera dalintis: baklažanų baba ganoush, keptų paprikų muhamara, sūrio labneh, humusas su šafranu, humusas su jautiena, burokėlių borani, batata harra aštrios bulvytės, kibeh su jautiena ir desertas atayef.